Новини

Keep up to date with the latest company news

Адаптер EH-ATCUSB___
Новинка!

Представляємо Вам новинку! Це Адаптер-перехідник з USB на Type C, який має компактні розміри й може використовуватися і для зарядки, і для передачі даних між пристроями. Корпус адаптера виконаний з алюмінієвого сплаву. Адаптер-перехідник має артикул EH-ATCUSB. Його можна знайти в категорії Необхідні товари для дому.

Post Date: 16.05.2023

Светильники, светоотражающая лента
Оновлення асортименту!

Пропонуємо вашій увазі відразу кілька новинок!

  • Універсальний акумуляторний світильник-трансформер, який має незвичайний дизайн і буде корисний у багатьох ситуаціях. Його можна використовувати як настільну лампу, ліхтарик, нічник і навіть як Powerbank! Він компактний, легкий, захищений від попадання вологи і пилу. Підійде для відпочинку на природі, поїздки на дачу і використання вдома. Світильник має артикул EH-LMT-06
  • Настільний світильник працює від трьох батарейок АА або від мережі. Підключається до мережі за допомогою USB кабелю. Має кілька режимів освітлення. Включення, виключення і перемикання режимів здійснюється сенсорною кнопкою. Артикул світильника EH-LMT-05
  • Світловідбиваюча стрічка-браслет. Світловідбиваюча стрічка білого кольору і комплект з двох стрічок різних кольорів (блакитна і жовта). Такий аксесуар робить пішохода або велосипедиста більш помітним для водія при поганому освітленні або його відсутності. Стрічку можна закріпити на одяг, рюкзак, сумку або на корпусі велосипеда. Не потрібно наклеювати або пришивати, вона легко кріпиться і знімається, не псує речі. Біла Світловідбиваюча стрічка має артикул EH-RBS-W, артикул комплекту з двох стрічок EH-RBS-YB. Розташовані в категорії Світловідбиваюча стрічка.

Світильники EH-LMT-06, EH-LMT-05 та інші моделі акумуляторних настільних світильників знаходяться в категорії Світлодіодні настільні лампи. А ще ми можемо запропонувати великий асортимент акумуляторних ліхтариків, велика частина представлених моделей має функцію Powerbank! Ліхтарики ви можете знайти в категорії необхідні товари для дому.

Post Date: 24.03.2023

Коллаж товары для дома
Оновлення асортименту!

Оновлення товарів у двох категоріях! Асортимент категорії необхідні товари для дому поповнився чотирма моделями Power Bank! Доступні до замовлення моделі ємністю 10000 і 20000 mAh. Всі моделі мають дисплей індикації заряду і приємний бонус у вигляді вбудованого ліхтарика. Всі моделі дозволяють заряджати одночасно два пристрої і розрізняються ємністю і кольором. Моделі білого і чорного кольору.

  • EH-P-01 – B-чорного кольору, 10000 mAh
  • EH-P-01 – W-білого кольору, 10000 mAh
  • EH-P-02 – B-чорного кольору, 20000 mAh
  • EH-P-02 – W-білого кольору, 20000 mAh

Збільшився асортимент низьковольтного обладнання, в категорії перекидні вимикачі (рубильники) тепер доступні 5 моделей перекидних вимикачів!

  • Перекидний вимикач 2x32 I-0-II
  • Перекидний вимикач 2x40 I-0-II
  • Перекидний вимикач 2X63 I-0-II
  • Перекидний вимикач 4x40 I-0-II
  • Перекидний вимикач 4x63 I-0-II

Будь ласка уточнюйте наявність товарів у наших менеджерів!

Post Date: 12.12.2022

Коллаж товары для дома
Необхідні товари для дому!

Ми прагнемо зробити життя наших покупців легше і комфортніше в даний час, тому пропонуємо вашій увазі товари, які багатьом будуть корисні прямо зараз або можуть знадобитися. Це портативні газові плити, а також акумуляторні ліхтарі та світильники. Ці товари користуються великим попитом, тому потрібно уточнювати наявність і характеристики по телефону.

Post Date: 02.11.2022

выставка1
ELECTRO INSTALL 2021! Невеликий фотозвіт.

Завершилася виставка ELECTRO INSTALL 2021, де наша команда показала себе на вищому рівні. Відвідувачі виставки не даремно згаяли свій час - усі, і учасники, і відвідувачі, отримали масу позитивних емоцій і нових вражень.

Post Date: 22.10.2021

Співробітництво

Electro House вже багато років співпрацює з компаніями з усього світу. Ми дуже раді розпочати нові ділові відносини. Тож, пишіть у месенджерах та приєднуйтесь до нас у соціальних мережах

Ми завжди відкриті для співробітництва!

Для клієнтів з України

тел. +380 (67) 447 44 88

For foreign customers

tel. +380 (67) 618 79 49

Ми в соціальних мережах