Новини

Keep up to date with the latest company news

Магнитные треки новость
Новинка! Магнітні трекові світильники серії "Маgnetic Light"!

Ми раді представити Вам нову категорію нашої продукції - це LED Світильники трекові магнітні! Конструкція магнітної трекової системи дає можливість практично миттєвої зміни світлової експозиції - світильник можна зняти, замінити на іншій, пересунути в потрібне місце на магнітній трековій шині, не зрушуючи інші світильники за секунди і без використання яких-небудь інструментів. У цій категорії ви знайдете усе необхідне для створення трекових магнітних систем - трекові магнітні рейки, конектори, з'єднувачі, драйвера і стильні трекові магнітні світильники серії "Маgnetic Light" виконані в чорному кольорі. У категорії LED Світильники трекові магнітні доступні до замовлення 6 моделей трекових магнітних світильників, врізні і накладні трекові магнітні рейки завдовжки 1 і 2 метри, драйвера для трекових магнітних світильників 48V 2A 100W і 48V 4A 200W, прямі, кутові і гнучкі конектори. Трекові світильники мають потужність 6, 12 та 24 Вт, розрізняються конструкцією - поворотний, з розсіювачем та без розсіювача. Усі моделі трекових рейок и увесь асортимент конекторів, окрім механічного з'єднувача для магнітної рейки EH - TCN - C, віконані в чорному кольорі.
 

Post Date: 14.09.2021

lampa news
Оновлення асортименту!

Оновився асортимент категорії Світлодіодні настільні лампи. Тепер доступні для замовлення LED лампи з бездротовою зарядкою.

Світильники EH - LMT - WC1 і EH - LMT - WC2 мають 3 режими колірної температури : холодне світло, тепле світло і нейтральне. Включення/виключення, а також зміна яскравості і зміна колірної температури робиться сенсорним вимикачем, який виконаний у формі круглої металевої кнопки, а вбудована безпровідна зарядка дозволяє заряджати будь-який смартфон або планшет який підтримує цей спосіб зарядки.

Ці моделі мають однакові технічні характеристики і розрізняються тільки кольором корпусу. EH - LMT - WC1 білого кольору, а EH - LMT - WC1 - чорного.

Post Date: 14.09.2021

ruber
Оновлення асортименту!

Оновився асортимент аксесуарів Garant! Тепер доступні до замовлення колодки із заземленням і кришкою на 2, 3 і 4 гнізда, каучукове гніздо з кришкою, одинарна каучукова настінна розетка з кришкою, каучукові вилки - пряма і дві моделі кутових вилок з кільцем.

Усі нові аксесуари мають міру захисту IP44, розраховані на номінальний струм 16А і напруга 250В. Усі ці товари ви зможете знайти в категорії Аксесуари Garant.

Post Date: 09.07.2021

setevfiltr
Новинки! Мережеві фільтри і подовжувач з кнопкою перевантаження!

Ми раді представити Вам наші новинки - 10 моделей мережевих фільтрів із заземленням на 5 гнізд! Усі моделі мережевих фільтрів мають індикаторну кнопку включення/виключення. Моделі мережевих фільтрів розрізняються кольором і завдовжки шнура - 2, 3 і 5 метрів. Дві моделі мережевих фільтрів оснащені роз'ємами USB. Подовжувач з кнопкою перевантаження так само має заземлення, два роз'єми USB, а також кнопку включення/виключення, яка є індикатором живлення. Усі ці товари вже доступні для замовлення:

  • Мережеві фільтри EH - NFG - 5.2 і EH - NFB - 5.2 - сірого і чорного кольору, довжина шнура 2м.
  • Мережеві фільтри EH - NFG - 5.3 і EH - NFB - 5.3 - сірого і чорного кольору, довжина шнура 3м.
  • Мережеві фільтри EH - NFG - 5.5 і EH - NFB - 5.5 - сірого і чорного кольору, довжина шнура 5м.
  • Мережеві фільтри EH - NFG - 5.2 і EH - NFB - 5.2 - сірого і чорного кольору, довжина шнура 2м.
  • Мережеві фільтри EH - NFGU - 5.3 і EH - NFBU - 5.3 - 2 роз'єми USB, сірого і чорного кольору, довжина шнура 3м.
  • Подовжувач EH - NFW - 5.3ex - білого кольору, довжина шнура 3м.

Post Date: 09.07.2021

Удлинитель 5 гнезд с кнопкой  С/З 10м
Оновлення асортименту!

Новинка - подовжувач EH-0510. Подовжувач має 5 гнізд для підключення електроприладів і кнопку включення, оснащений заземленням, що виключає можливість ураження електричним струмом, а його корпус виготовлений з ударостійкого термостійкого пластика. Шнур надійно захищений ізоляцією з полівінілхлориду і має довжину 10 метрів. Кнопка включення, яка дозволяє знеструмити прилад замість виймання вилки з розетки, одночасно є індикатором роботи подовжувача. Подовжувач 5 гнізд з кнопкою С / З 10м з артикулом EH-0510 і інші подовжувачі Ви зможете знайти в категорії Подовжувачі та колодки.

Post Date: 18.02.2021

Співробітництво

Electro House вже багато років співпрацює з компаніями з усього світу. Ми дуже раді розпочати нові ділові відносини. Тож, пишіть у месенджерах та приєднуйтесь до нас у соціальних мережах

Ми завжди відкриті для співробітництва!

Для клієнтів з України

тел. +380 (67) 447 44 88

For foreign customers

tel. +380 (67) 618 79 49

Ми в соціальних мережах