Новини

Keep up to date with the latest company news

news1403
Оновлення асортименту!

Наш асортимент електротоварів не тільки оновлюється, але і розширюється! Представляємо вашій увазі нову категорію - Офісні світильники! У цій категорії ви знайдете новинку – LED світильник офісний 40 Вт. Це лінійний підвісний світильник з високим ступенем захисту і можливістю легко змінювати колірну температуру (тепле, холодне та нейтральне світло). Світловий потік 3200 Лм. Він виконаний в чорному кольорі, має міцний алюмінієвий корпус і матовий розсіювач, комплектується тросовим підвісом. Розмір 1180х40х70 мм. Світильник отримав артикул EH-FL-40W
Новинки категорії LED панелі - дві моделі світлодіодних панелей потужністю 36 Вт. Світловий потік 3600 Лм, розмір 595х595х30мм, матовий розсіювач. Моделі відрізняються колірною температурою. Світильник з артикулом EH-SPC-36W випромінює холодне світло (6500К), а модель, що отримала артикул EH-SPN-36W - нейтральне (4100К).
 

Post Date: 14.03.2024

nowost_kabel_izol
Оновлення асортименту!

Новинки категорії Ізоляційна стрічка — це бавовняна ізоляційна стрічка довжиною 10 і 20 метрів. Для її виготовлення застосовується натуральний каучук. Такий тип ізоляційної стрічки користується заслуженою популярністю завдяки своїм особливостям – вона не розтягується, має шорстку поверхню, високу міцність на розрив і стійкість до механічних впливів. Ізоляційна стрічка чорного кольору, має товщину 0,35 мм й ширину 18 мм, вона розрізняється тільки довжиною. Ці вироби отримали наступні артикули: EH-FBT-10, має довжину 10 метрів та EH-BT-20 довжиною 20 метрів.
Асортимент категорії Кабель телевізійний поповнився новинкою з артикулом EH-3B - цей кабель має ті ж технічні характеристики, що і кабель EH-3, але його ПВХ ізоляція має чорний колір. Ці товари вже доступні до замовлення.

Post Date: 20.02.2024

Мебельная розетка кухонная (горизонтальная) 3 x 16 А, USB A+C 3,4 А, металл + провод 3 x 1.5 mm²
Новинка! Меблева кухонна розетка з роз'ємом usb type C!

Ми раді представити Вашій увазі новинку - меблеву кухонну розетку! Ця модель отримала артикул EH-AR-308. Виконана в чорному кольорі, корпус виготовлений з міцного пластику з металевими вставками й має підставку для смартфона або планшета. Пристрій має один роз'єм USB type C і один роз'єм type A для підключення пристроїв, розрахованих на напругу 5В. струм USB 3,4 A. У розетки, розраховані на 220В, можна під'єднати різні електроприлади. Кухонна розетка призначена для накладного монтажу. Ви можете встановити її найбільш зручним способом – використовуючи кріпильні отвори в корпусі або за допомогою липучки. Розетка доступна до замовлення, її можна знайти в категорії Меблева електрофурнітура.

Post Date: 09.11.2023

Удлинитель на катушке с заземлением
Оновлення асортименту! Подовжувачі на котушці!

Асортимент категорії Подовжувачі і колодки поповнився трьома моделями подовжувачів на котушці! Ці подовжувачі будуть корисні при проведенні різних ремонтних і будівельних робіт, в приватному будинку, на дачі й в будь-якій ситуації, коли потрібно під'єднати електроприлад на великій відстані від стаціонарного джерела живлення. Всі три моделі мають однакову конструкцію, мають захист від перегріву і розраховані на силу струму 16А. Мають 4 гнізда для підключення електроприладів. Розрізняються довжиною шнура –  20, 30 і 50 метрів.

Post Date: 28.07.2023

Адаптер EH-ATCUSB___
Новинка!

Представляємо Вам новинку! Це Адаптер-перехідник з USB на Type C, який має компактні розміри й може використовуватися і для зарядки, і для передачі даних між пристроями. Корпус адаптера виконаний з алюмінієвого сплаву. Адаптер-перехідник має артикул EH-ATCUSB. Його можна знайти в категорії Необхідні товари для дому.

Post Date: 16.05.2023

Співробітництво

Electro House вже багато років співпрацює з компаніями з усього світу. Ми дуже раді розпочати нові ділові відносини. Тож, пишіть у месенджерах та приєднуйтесь до нас у соціальних мережах

Ми завжди відкриті для співробітництва!

Для клієнтів з України

тел. +380 (67) 447 44 88

For foreign customers

tel. +380 (67) 618 79 49

Ми в соціальних мережах